Vyhľadávanie školských a mimoškolských vedomostí na internete v Poľsku - Muchacki, Mateusz
Používanie informačných technológií pri hľadaní potrebných vedomostí. Rozsah školských a mimoškolských činností vyhľadávaných gymnaziálnou mládežou na internete. Motívy vyhľadávania a výsledky učenia sa pomocou počítača. Informačné potreby a schopnosti spracovania informácií v edukačnej činnosti poľskej mládeže.