E-learning ako inovatívna edukačná metóda výchovy k zdraviu - Liba, Jozef
Výchova k zdraviu v kontexte podpory spôsobilosti učiteľov funkčne syntetizovať zdravotno-preventívnu informačnú kompetenciu v procese výchovy. Uplatnenie kompetencií v profesiograme učiteľa. Implementovanie IKT technológií do školskej edukácie.