Informácie a komunikácia vo vzdelávacej inštitúcii - Záležáková, Eliška
Informácie ako predpoklad fungovania každej inštitúcie v súčasnej spoločnosti. Efektívny informačný systém a ochranné mechanizmy databáz. Počítačová gramotnosť ako predpoklad znalostnej spoločnosti. Slovenská informatická spoločnosť a ECDL (European Computer Driving Licence).