Možnosti učiteľa efektívne pôsobiť na žiaka zodpovednosť za úspechy či neúspechy - Gavora, Peter
Sebareflexia učiteľa a subjektívna zodpovednosť za výsledky žiakov. Objektívne skúmanie subjektívnej zodpovednosti učiteľa. Faktory vplývajúce na subjektívnu zodpovednosť. Modely subjektívnej zodpovednosti. Implementácia štátneho vzdelávacieho programu.