Vnútorné hodnotenie školy - Sándor, Albert
Hodnotenie školy pri identifikácii silných a slabých stránok vzdelávacej inštitúcie. Určenie hlavných priorít a činností potrebných na zvýšenie kvality školy. Realizácia strategických zámerov pomocou analýzy SWOT. Dotazník o úlohách tímu.