Slovenský realitný trh v európskom kontexte - Cár, Mikuláš
Trendy vývoja cien nehnuteľností na bývanie po roku 2000. Aktuálny vývoj cien nehnuteľností na bývanie. Vybrané charakteristiky trhu s nehnuteľnosťami na bývanie. Opis vybraných charakteristík realitného trhu.