Integrovaný manažérsky systém ako nástroj efektívneho riadenia podniku - Hakulinová, Alena
Príspevok mapuje súčasný stav v oblasti integrácie manažérskych systémov vo vyspelom zahraničí (zdrojové dokumenty, manuály a štandardy, metodické aspekty projektovania, implementácie, udržiavania a autorizácie) a na tomto základe predkladá koncept integrovaného manažérskeho systému v špecifických podmienkach transformujúcej sa ekonomiky Slovenska, s dôrazom na etapu jeho implementácie do procesov podnikov. Riešenie vyúsťuje do špecifikácie benefitov, ale aj bariér implementácie a udržiavania komplexného integrovaného manažérskeho systému podniku.