Tvorba znakových modelov v analytických úlohách - Malák, Miroslav
Príspevok sa zaoberá projektovaním montáže zhora plnenej automatickej práčky využitím znakových modelov. Vytvára a vyhodnocuje referenčnú metodiku ich aplikácie do vybranej problémovej oblasti a to do montáže skrine práčky. Prístupy riešenia vychádzajú z dôkladnej analýzy výrobku, technologického postupu montáže a zohľadňujú široké spektrum individuálnych požiadaviek. Získané výsledky sa budú v rámci riešenia grantových úloh ďalej verifikovať.