Voľby - trinásty dôchodok - Lehman Slovakia - Markovič, Peter, 1974-
Autor článku sa zamýšľa nad volebnými sľubmi jednej z kandidujúcich strán počas parlamentných volieb na Slovensku. Nebezpečenstvo davovej psychózy a následného neracionálneho správania. Manipulácia voličov.