Najvyššie požiadavky bezpečnosti ukončený proces EIA odporúča dostavbu 3. a 4. jadrového bloku v Mochovciach - Nemeček, Miloš
S Jozefom Zlatňanským, manažérom útvaru nezávislého hodnotenia bezpečnosti SE člena skupiny Enel, o dostavbe jadrovej elektrárne v Mochovciach. Schvaľovací proces EIA (Environmental Impact Assessment).