Rozhodovanie a systematické chyby: Spájanie a rozdeľovanie pravdepodobností javov - Šinský, Michal
Sklon k nesprávnemu spájaniu javov. Sklon k nesprávnemu rozdeľovaniu javov. Tendencia nadhodnocovať pravdepodobnosť spájaných javov a nebrať do úvahy objektívnu hodnotu vyplývajúcu z pravidiel pravdepodobnosti. Prejavy obidvoch sklonov v podnikovom plánovaní.