Zvyšovanie kvality zlepšovaním procesov pomocou štatistických metód - Tkáč, Michal, 1958-
Správne aplikovaná štatistická metóda. Použiteľný nástroj zlepšovania kvality. Najčastejšie používané nástroje a techniky zlepšovania kvality. Six Sigma. DMAIC.