Kríza prinútila poisťovne k vyššej efektívnosti konkurencia na trhu stláča ceny a zvyšuje komfort klienta - Ješko, Vladimír
S JUDr. Jozefínou Žákovou, generálnlou riaditeľkou Slovenskej asociácie poisťovní, o vývoji slovenského poistného trhu počas krízy. Poisťovníctvo ako stabilizujúci prvok slovenského hospodárstva. Produkčné kapacity a konkurencia poisťovní na Slovensku.