Hospodárske cykly a trh s nehnuteľnosťami na bývanie - prípad Varšavy - Łaszek, Jacek
Vplyv hospodárskych cyklov na trh s nehnuteľnosťami. Mechanizmus cenovej bubliny. Varšavský trh s nehnuteľnosťami. Analýza dopytu, ponuky a cien.