Prináša vám webstránka výsledky, aké ste očakávali? vytrvalá a systematická práca má väčší efekt ako nepremyslené investície - Škutková, Jana
Jasná vizualizácia a dobrá orientácia internetových stránok. Webstránky ako informačné média. Dobré usporiadanie sekcií a jasné súvislosti. Navigácia a smerovanie ďalších podstránok a odkazov. Vyhľadávacie portály. Registrácia a katalógy. Aktualizovaný blog a reklama.