Rozhodovanie aj bez valného zhromaždenia - Bystrická, Katarína
Právna úprava Obchodného zákonníka. Hlasovanie per rollam ako praktický spôsob rozhodovania. Novela s účinnosťou od 1. 1. 2002 umožňuje predložiť spoločníkom návrh rozhodnutia, ktoré by malo byť spoločníkmi prijaté hlasovaním per rollam. Efektívne riešenie spoločníkov, ktorých vklady dosahujú desať percent základného imania.