Týmový koučink jako nástroj řízení změny - Stejskalová, Alena
Skúsenosti získané z tímového koučingu pri realizácii zmien vo veľkých tímoch. Čo nové to nemocnici dalo - prínosy tímového koučingu z pohľadu vedenia firmy.