Výber makroekonomických ukazovateľov ovplyvňujúcich udržateľnosť stanovených maastrichstkých kritérií a konvergenčných kritérií v Slovenskej republike - Bartánusová, Milada
Hypotézy, ktoré ekonometricky potvrdzujú vzájomný teoretický vzťah medzi zamestnanosťou a úsporami v domácnostiach. Zistenia a vzniknuté odhady v náraste úspor domácností. Spotreba domácností. Prejavy zníženia hrubého domáceho disponibilného dôchodku. Významnosť modelov na základe uskutočnených testov.