Umíte skutečně efektivně komunikovat? - Bínová, Dagmar
Čo je potrebné vedieť pre úspešnú komunikáciu. Komunikačné kanály. Cena komunikačných kanálov. Cielená komunikácia a efektivita komunikácie. Frekvencia a preferencia komunikačných kanálov. Príklady komunikácie so zákazníkom z praxe.