SARIO ako jedna z možností podpory exportných a obchodných aktivít slovenských podnikateľských subjektov - Benciová, Nikoleta
Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO). Proces internacionalizácie a technologicko-ekonomické zmeny našej krajiny. Globalizácia a implementácia medzinárodnej marketingovej stratégie. Oblasť realizácie strategických zámerov investičnej a zahranično-obchodnej politiky vlády SR. Ponuka služieb SARIO slovenským podnikateľom.