Jak řídit virtuální týmy - Siebdrat, Frank
Sledovanie výkonu tímov pre vývoj softvéru s rozdielnou úrovňou rozptýlenia, vrátane rôznych miest, krajín a kontinentov. Geograficky rozptýlené (virtuálne) tímy môžu svojím výkonom prekonať tímy pôsobiace na jednom mieste, musia však byť riadené špecifickým spôsobom. Klady a zápory virtuálnych tímov. Výkon rozptýlených vs. kompaktných tímov. Riadenie rozptýlených tímov.