Nejlepší praktiky? Zdání klame - Košturiak, Ján
Nesprávne používanie mnohých teórií manažmentu a najlepších praktík a vážne poškodenie zdravia firmy. Vytvorenie si vlastných praktík, ktoré zodpovedajú firme. Nesprávne tvrdenie, že firmu majú riadiť profesionálni manažéri a nie majiteľ. Individuality verzus pracovné tímy. Prečo v niektorých firmách nefunguje projektové a procesné riadenie. Nadbytok informácií, nedostatok vedomostí. Pracovníci ako najdôležitejší prvok každej firmy. Strategický inovačný proces. Prekonávanie vlastného stereotypu a slepoty. Realizácia vízie, poslania a stratégie.