Kríza v poľnohospodárskej prvovýrobe
Trh s mliekom a mliečnymi výrobkami. Platná schéma pomoci. Právny základ. Účel pomoci. Príjemca pomoci. Firma v ťažkostiach. Podmienky poskytnutia pomoci. Kumulácia pomoci. Mechanizmus poskytovania pomoci. Transparentnosť a monitorovanie. Kontrola a vnútorný audit. Subjekty zapojené do finančnej kontroly.