Tuzemské rysy a vize e-marketingu - Bartošová, Veronika
Výskum českej agentúry, ktorá sa zaoberá internetovým marketingom, medzi 200 českými marketérmi na tému, ako vnímajú stav a budúcnosť internetového marketingu a do akej miery a v akej podobe s ním počítajú. Výsledky výskumu, ktoré potvrdili rastúci význam tohto komunikačného nástroja.