Reklamním médiem může být cokoliv - Dráb, Radek
Každá úspešná komunikácia je založená na informácii, ktorá má potenciál zaujať. Dlôležité je zaujať, vyvolať rozruch a dosiahnuť pozitívny prínos pre značku - čiže viacej predať. Ďalším predpokladom úspechu je to, aby išlo o myšlienku, ktorá korešponduje s podstatou produktu. Dodať svoje informácie správnym ľuďom na správne miesto je skutočným umením, t. j. Media arts. Media arts nepreferuje určité médiá, ale vždy hľadá to navhodnejšie médium pre daný účel. Progresívne ponímanie marketingovej komunikácie vníma ako médium všetko, čo značka robí.