Znalosti obchodní etikety a společenského chování cizích zemí v mezinárodním marketingu a komunikaci - Souleimanov, Emil
Aké úskalia, podmienené odlišnými normami etikety, nás očakávajú v zahraničí, akým spôsobom im môžeme predchádzať. Prečo je znalosť obchodnej etikety a spoločenského chovania zahraničných krajín dôležitá pre úspešnosť v medzinárodnom marketingu a komunikácii.