Čo ponúka corporate identity vysokým školám? - Butorová, Katarína
Podniková identita (Corporate Identity) ako nástroj Public relations. Zložky Corporate Identity v podmienkach vysokej školy. Súhrn dôležitých vlastností zachytávajúci stav inštitúcie. Individuálne znaky objektu a vnímanie inštitúcie zo strany verejnosti. Marketingová stratégia a vytýčenie cieľov.