LAE: co si čtou decision makeři? - Lhotská, Věra
LAE výskumy, ktoré poskytujú validné dáta pre plánovanie B2B inzercie. Výskum zhromažďuje informácie o ľuďoch, ktorí majú rozhodovacie právomoci pri výbere dodávateľov. Výskum sleduje aj skupinu spotrebiteľov v oblasti B2C komunikácie. Aké noviny, časopisy a elektronické médiá čítajú títo spotrebitelia v Českej republike.