Vplyv globálnej finančnej a hospodárskej krízy na krajiny BRIC - Cséfalvayová, Katarína
Skutočnosti ovplyvňujúce smerovanie rozvíjajúcich sa trhov Brazílie, Ruska, Indie a Číny (BRIC) s obrovským ekonomickým potenciálom. Hospodársky úspech krajín BRIC zostavený na štruktúrovanom hospodárskom pláne. Vzťahy vlád rozvinutých a rozvíjajúcich sa ekonomík. Závislosť od politickej vôle a oživenia ekonomík USA a EÚ.