<The> development of the replacement rate of average wages by pension in the Slovak Republic, Czech Republic, Finland and Portugal in the years 2004 - 2008 - Kafková, Eva
Významné makroekonomické indikátory - inflácia, HDP, miera nezamestnanosti, priemerné mzdy a penzie. Priemerné mzdy a penzie na Slovensku, v Českej republike, Fínsku a Portugalsku v období rokov 2004 - 2008. Penzie a HDP. Vývoj miezd v jednotlivých krajinách.