Riadenie rizík v globálnych zásobovacích reťazcoch - Devečka, Martin
Definícia logistiky podľa Európskej logistickej asociácie. Rozmiestňovanie výrobných technológií v intenzívnej globálnej konkurencii. Koncept riadenia zásobovacích reťazcov (Supply chain management - SCM). Koordinácia spolupráce medzi partnermi v zásobovaní a plánovaní, obstarávaní a transformovaní vstupov a výstupov.