Elektronický podpis a jeho účelné využitie - Dobrotková, Marta
Elektronický podpis ako elektronické identifikačné údaje autora dokumentu v elektronickej podobe, ktoré sú k nemu pripojené. Jednoduchý a zaručený elektronický podpis (ZEP). Náležitosti na vytvorenie a overenie elektronického podpisu. Využitie elektronického podpisu v praxi.