Súčasné trendy používania vybraných nástrojov marketingovej komunikácie v marketingu neziskových organizácií - Dražová, Katarína
Podmienky slovenských neziskových organizácií v súčasnej hospodárskej kríze. Subjekty tretieho sektora. Metódy marketingovej komunikácie neziskovej organizácie. "Word of mouth", komunikácia ústnym podaním. Informovanie širokej verejnosti. Neziskové organizácie na internete. Multikultúrna a interkultúrna komunikácia. Prieskumy dôveryhodnosti a dobrovoľníctvo v neziskových organizáciách.