Vnímanie vybraných nástrojov marketingovej komunikácie v masmédiách - Ferencová, Martina
Vnímanie vybraných nástrojov marketingovej komunikácie v masmédiách študentmi Prešovskej univerzity v zmysle efektívnosti. Skúmané oblasti a výskumná vzorka. Formulácia hypotéz prieskumu. Interpretácia a výsledky prieskumu.