Hodnota pre zákazníka ako dôležitá súčasť marketingových a logistických stratégií - Furdová, Lucia, 1984-
Vymedzenie hodnoty pre zákazníka nielen z marketingového pohľadu ale i z pohľadu logistiky. Marketingová a logistická stratégia. Porterov hodnotový reťazec. Vzťahy so zákazníkmi a pochopenie pridanej hodnoty.