Rokovanie a mediácia - Helmová, Milena, 1954-
Metóda mediácie sa vyvinula z výskumu vo sfére rokovaní v 80-tych rokoch minulého storočia v USA, Fisherom, Urym a Pattonom. "Harwardský koncept" ako najlepšie dielo z oblasti stratégií a taktík v rokovaniach. Mediácia a jej uplatnenie v oblastiach spoločensko-hospodárskeho života a praxe.