Vplyv informačnej bezpečnosti podniku na jeho rozvoj - Hlavatý, Ivan, 1978-
Nárast bezpečnostných hrozieb súvisiacich s využívaním informačno-komunikačných technológií. Najnovšie poznatky v oblasti informačnej bezpečnosti. Elektronická špionáž a kriminalita vo forme krádeže dát. Dopady porušenia bezpečnosti na spoločnosti.