Možnosti analýzy štruktúry novej ekonomiky v e-learningovom kurze - Grell, Michal
E-learningový kurz Informačná ekonomika na bakalárskom štúdiu študijných odborov Hospodárska informatika a Hospodárska informatika a účtovníctvo na EU v Bratislave. Obsah e-learningového kurzu. Princípy analýzy štruktúry novej ekonomiky.