Prieskum trhu ako východisko riešenia ekonomickej krízy - Hrušovská, Dana, 1964-
Názory manažérov a podnikateľov na prieskum trhu v súvislosti s hospodárskou krízou. Strategické plánovanie a získavanie nových zákazníkov. Príležitosti a nové možnosti realizácie prieskumu trhu. Využívanie a implementácia prieskumov do praxe.