<The> methodology and practice of econometrics, a Festschrift in honour of David F. Hendry - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu The methodology and practice of econometrics. Publikácia je zbierkou 17 esejí na počesť práce Davida F. Hendryho, jedného z najvplyvnejších moderných predstaviteľov ekonometrie. Charakteristika jednotlivých kapitol. Prínos Hendryho pre ekonometriu.