Nové trendy v manažmente a ich faktory úspešnosti - Misof, Josef, 1974-
Nové trendy v manažmente. Odbúravanie byrokratického aparátu. Využívanie outsourcingu. Byť čo najbližšie k zákazníkovi. Dynamický koncept stratégie. Projektový manažment. Znalostný manažment. Integrovaný manažment.