Predvídanie predaja - Krecháčová, Nikoleta
Predaj je základným východiskom trhovej ekonomiky. Najstaršia marketingová a obchodná funkcia podniku. Úloha predajcu a očakávania zákazníka. Predvídanie a jeho dôležitosť v oblasti predaja. Metódy použité v oblasti plánovania a aktivít predaja.