Když domy chrání zem - Koutská, Magda
Domy pod zemou sú zatiaľ ignorovaným trendom nízkoenergetického bývania. Ako môže hlina ušetriť energiu. Príklady týchto stavieb v cudzine. Porovnanie energetickej náročnosti bežných domov, energeticky úsporných, nízkoenergetických, pasívnych domov.