Manažment a diagnostika rizika - Rajčáni, Branislav
Činnosť podnikateľských subjektov a rôzne podoby pôsobenia podnikateľského rizika. Oblasť diagnostiky a riadenia rizika v podnikoch a štandardizácia manažmentu rizika. Stratégia riadenia rizík v čase hospodárskej krízy. Eliminácia neželaných stavov vo vývoji podniku.