Analýza zdrojov rastu ekonomiky na príklade SR - Silanič, Peter, 1984-
Charakterisktika ekonomického rastu slovenskej ekonomiky. Cobb-Douglasova produkčná funkcia a jej podstata. Modely input-output. Aplikácia reálnych dát. Analýza vývoja súhrnnej produktivity na príklade ekonomiky Slovenska.