Kontroverzný vstup Turecka do EÚ - otázka "národnej značky" - Slováková, Viera
Vnímanie Turecka ako možného člena EÚ. Zahraničná politika a verejná mienka. Imidž tureckého národa v kontexte pristúpenia k EÚ. Turecko očami európskych krajín a ich občanov. Programy medzikultúrneho dialógu.