Vývoj a analýza zhodnocovacieho procesu odvetvia poľnohospodárstva za roky 1993 až 2006 - Valach, Matej
Vývoj produkcie v poľnohospodárstve. Hrubá pridaná hodnota (HPH) a ukazovatele efektívnosti. Päť najvýznamejších zložiek medzispotreby. Celková medzispotreba a vývoj spotreby. Zhodnotenie a rentabilita produkcie v poľnohospodárstve.