Efekt precenenia položiek súvahy na výsledok hospodárenia podnikov - Schwartzová, Zuzana
Návrh metodológie merania vplyvu precenenia vybraných položiek súvahy na výsledok hospodárenia. Kvantifikácia odlišností v rozdelení týchto efektov medzi odvetviami.