Ako úspešne predávať cesta po rebríčku ide cez plný diár a triedenie klientov - Škriniar, Pavel, 1979-
Úspešní sprostredkovatelia a úspešnosť obchodných stretnutí. Profesionálna nezávislosť a nezaujatosť. Pravidelné stretávanie s klientmi. Rozdelenie klientov do skupín. Organizácia ďalších stretnutí. Odporúčania a aktivity.