Postavenie Slovenskej republiky v globalizujúcom sa svete - vybrané aspekty - Andrejčíková, Mária
Postavenie Slovenska vo svetovej ekonomike. Vymedzenie Slovenskej republiky na základe základných makroekonomických ukazovateľov. Otvorenosť krajín V4. Konkurencieschopnosť Slovenskej republiky vo svetovej ekonomike. Umiestnenie SR za obdobie 2003-2008 (WCY index).